top of page

KAMPANJER

Hvem har vi jobbet med?

Siden vi startet vårt byrå i 2017, har vi jobbet med et stort utvalg kreative prosjekter med et enda bredere spekter av kunder. Les videre for å se noen av våre tidligere prosjekter og samarbeidspartnere.

FORTUM.png

FORTUM

Strømleverandør 

Fortum Oyj er et finsk energiselskap med virksomhet i Norden, Baltikum, Polen, Russland og India. Fortum produserer og selger elektrisitet og varme, samt drifter og vedlikeholder kraftverk. Hovedproduktene er strøm, varme og damp. 

STRØMMESTIFTELSEN.jpeg

STRØMMESTIFTELSEN

Humanitær organisasjon

Strømmestiftelsen er en norsk bistands- og utviklingsorganisasjon som jobber for å bekjempe fattigdom gjennom utdanning og jobbskaping. Den er blant de ti største bistands- og utviklingsorganisasjonene i Norge. Strømmestiftelsens visjon er en verden uten fattigdom.

allente.webp

ALLENTE

TV-distributør

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til over en million kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Allente har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og Viaplay Group.

900x500-feriedata2.jpg

TALKMORE

Mobilselskap

Talkmore har Norges mest fornøyde mobilkunder i følge 3 av landets største og nylig gjennomførte kundeundersøkelser. Ikke nok med det! I følge forskningsprosjektet Norsk Bærekraftbarometer er Talkmore oppfattet av kunden som best på bærekraft i mobilbransen, og blant topp 25 bedrifter i Norge uavhengig av bransje.

fjkmobil.jpg

FJORDKRAFT

Strømleverandør 

Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor.

8f88cba32f1b58920875e5f34c61adb611d0debf-995x667.jpg.webp

NEXTGENTEL

Mobilselskap

NextGenTel AS er et norsk bredbåndsselskap som er heleid av investeringsselskapet Kistefos, og har hovedkontor i Bergen i tillegg til kontor i Oslo. Selskapet ble etablert 1. mars 2000, og leverer internett over fiber, trådløst bredbånd og mobilt bredbånd til private husstander og borettslag.

FamilieHappy-scaled-1.jpg

HURUMKRAFT

Strømleverandør 

På Østlandet, midt i Oslofjorden og mellom Oslo, Drammen og Moss, finner man Hurum. En liten perle med store verdier. Der ligger landemerker som Stikkvannshytta, Holmsbu havn, Tronstad Gård, Tofteholmen og Kyststien. Og Hurum Kraft, selvfølgelig. Vi satser både på de nære ting og spennende innovasjon, og vårt aller viktigste oppdrag er å gjøre din hverdag litt lettere. Vi skal være blant markedets billigste strømleverandører over tid. 

bottom of page