top of page

KAMPANJER

Hvem har vi jobbet med

Siden vi startet vårt byrå i 2017, har vi jobbet med et stort utvalg kreative prosjekter med et enda bredere spekter av kunder. Les videre for å se noen av våre tidligere prosjekter og samarbeidspartnere.

FORTUM.png

FORTUM

Strømleverandør 

Fortum Oyj er et finsk energiselskap med virksomhet i Norden, Baltikum, Polen, Russland og India. Fortum produserer og selger elektrisitet og varme, samt drifter og vedlikeholder kraftverk. Hovedproduktene er strøm, varme og damp. 

STRØMMESTIFTELSEN.jpeg

STRØMMESTIFTELSEN

Humanitær organisasjon

Strømmestiftelsen er en norsk bistands- og utviklingsorganisasjon som jobber for å bekjempe fattigdom gjennom utdanning og jobbskaping. Den er blant de ti største bistands- og utviklingsorganisasjonene i Norge. Strømmestiftelsens visjon er en verden uten fattigdom.

allente.webp

ALLENTE

TV-distributør

Allente er en nordisk TV-distributør som tilbyr TV-løsninger av høy kvalitet via både satellitt og bredbånd til over en million kunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet ble grunnlagt i mai 2020 etter en sammenslåing av Canal Digital og Viasat Consumer. Allente har hovedkontor i Stockholm og Oslo, administrerende direktør er Jonas Gustafsson. Selskapet eies 50/50 av Telenor Group og Viaplay Group.

bottom of page